sâmbătă, 31 octombrie 2015

masa de sambata

Despre meniu in aceasta zi de sambata:
 in primul rand as vrea sa vorbesc despre ceai pe care de altfel l-am pregatit aproape ultimul
-am amestecat aproape cinci feluri de plante,ma feresc sa dau reteta ,cred ca imaginatia fiecaruia are aici un rol important;
-peste prajit unde marele secret este sa adaugi ceva zeama de lamaie  peste pestele gata prajit  si sa nu il uiti in tigaie pana devine maron inchis , ceva frunze de patrunjel vor aduce un plus de savoare;
- peste cu sos de ceapa , suc de rosii si ardei -important este sa nu fie prea mult ulei atunci cad caliti ceapa;apoi ceapa se aseaza intr-o tava se adauga pestele,sosul de rosii si apa fierbinte cat decide fiecare. Se lasa in cuptor un sfert de ora;
-ciorba de peste -unde condimentele sunt punctul forte;
si cred ca ma pot bucura de o mica pauza. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu