marți, 9 octombrie 2018

creme hidratante

O noua zi o noua provocare. Pentru astazi voi vorbi despre cremele hidratante :un moft la 20 de ani ,o minunatie la 30 si o  necesitate pentru cei din grupa mea 40+ .
Ca om scolit la Avon recomand cu caldura creme din oricare catalog scos de Avon :au de toate felurile pt orice fel de necesitati si chiar pt toate buzunarele .
Pentru variatie incercati si firma "Cosmetica verde"au cont pe net,   produse din partea de est a globului in mare parte din Rusia  cu vechi traditii in domeniul ingrijirii zilnice a fiintei umane.
Ca sclifoseala la firma italiana "Bottega verde"intre multe feluri de cosmetice  sunt si creme hidratante pt fata  in recipiente uimitor de  mici ,incredibil de scumpe si uimitoare calitativ.Partea buna este ca au periodic reduceri ,deci savurati perioadele economic avantajoase si nu ezitati, chiar sunt bune.
Ca romanca pot spune ca din gama Aslavitan si cea de la Gerovital doctor in frumusete se aduce un plus de valoare economiei nationale si mult bine obrazului nostru.
Ca un consumator de produse apicole orice crema cu laptisor de matca va fi intotdeauna valoroasa si ca om detinator de calitati si defecte ma opresc aici pt a asculta si propunerile voastre .

Si ca fotografii flori gingase de primavara 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu