Astazi vorbim din nou despre mancare si anume despre un orezcior cu legume deci :
-o foaie de hartie de copt se pune in tava (o tava mica pt friptura);
-cartofii de taie la fel ca atunci cand ii punem la ciorba si se pun si ei in tava
-un morcov se taie rondele
-trei linguri de orez se raspandesc prin tava
si acum carnea
am facut aceasta mancare si cu piept de pui taiat marunt si imprastiat prin tava si cu un piciorus taiat in doua o parte pulpa de pui si o parte ciocanelul ;cred ca se poate si cu carne de porc si cu carne de vita pe post de friptura deci fiecare cu ce are la indemana sau pt cei mai norocosi fiecare cu cei place;
apoi din nou avem de ales in ceea ce priveste celelalte legume
eu am incercat cu fasole pastai si cu spanac si de fiecare data a iesit bine
astazi am pus ce mai aveam prin frigider :cateva ciuperci din
borcan ,fasole pastai si un sfert de conserva de porumb
asta e apoi un ibric de apa se incalzeste se pune in tava asa incat sa fie pe jumatate plina si tava se da la cuptor
peste o jumatate de ora se intoarce carnea
peste o ora se pune sosul de rosii: eu folosesc si recomand pe post de bulion sosurile de rosii pt paste si pizza(se gasesc la supermarket)
cam atat sa aveti Pofta buna si o zi frumoasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu