joi, 10 decembrie 2015

meniu de Sarbatori

Pentru ca se apropie vacanta si petrecem o gramada de timp la bucatarie astazi am sa ma laud cu meniul meu de sarbatori pt tata,pt mine si poate si  frati-meu mai da o raita pe acasa cu ceva musafiri;
sa incepem :

  • la Craciun
piftie
ciorba de perisoare 
gasca cu varza

cremsnit
placinta cu mere

  • de Anul Nou
un platou cu: toba,lebarbus,carnati,sorici,
castraveti si gogosari in otet
salata boeuf
sarmale
peste
tort

  • la Sf Ion
ciorba de burta
escalop de vitel alaturi de ghiveci de legume
tiramisu
compot


Nu e nici  prea mult si nici din cale afara de complicat si e bine ca mancarea sa nu fie multa, dar buna  si sa ne straduim un pic sa ne amintim de traditii cand ne adunam laolalta  ,sa crestem asa copacel,copacel



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu