- cartofii se taie si se pun la fiert ;
- alaturi un vas mic in care vor fierbe bucatele de morcovi-nu in acelasi vas in care am pus cartofi-amidonul din cartofi poate intarii alte legume;
- o lingura de orez se pune la fiert intr-un ibric;
- ceapa se prajeste in ulei si apoi adaugam ardei si suc de rosii;
- si intr-un castron mare punem sosul de ceapa ,cartofii si morcovii(fara apa-doar legumele) si orezul;poate mai este nevoie de sare ori ceva condimente.
- nu uitam de marar si amestecam temeinic pt omogenizare;
- cam atat
Blog personal - in principal cu fotografii si retete culinare cu imagini, sper eu ,de ajutor micilor gospodine asa cum sunt si eu. Cateodata ceva indrumari -probabil utile; insemnari compuse pentru cei mici,copiii recent aparuti in viata mea : Emil,Dumitru,Serafim, Mihai,Vladimir Andrei, Catalin, Stefan, Victor, Timotei,Radu,Irina,Ana, Monica,Rodica ,Ileana,Octavian,Diana
vineri, 16 septembrie 2016
ghiveci
Astazi am sa povestesc despre o varianta de ghiveci -o mancare deosebit de utila indiferent de anotimp, usor de preparat si mai ales greu de gresit (promit ca data viitoare am sa pun si poze): ;
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu