- intotdeauna eu aleg pestele -tata il plateste;
- tata taie pestele in bucati si tot el scoate tot ce este de scos;
- tata spala pestele si il sareaza;
- eu spal pestele de sare il trec prin malai si il pun la prajit in ulei nu intotdeauna incins-prietenii stiu de ce! (a..uleiul nu sare dupa tine nu se improsca in tot felul);
- scot pestele care este prajit din tigaie si il trec in castron ;
- intr-un castronete storc zeama de lamaie peste peste (nu prea multa dar am grija sa ajunga pe fiecare bucata),rezultat uimitor de bun se obtine si cu sucul de la o jumatate de portocala(cu grepfruit inca n-am incercat-dar pot spune ca rar am baut ceva atat de bun ca sucul de greffruit) mai pun patrujel tocat si sfaram unul sau doi catei de usturoi si amestec amestecul ;
si cam asta e!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu