- un pachet de foi de cremsnit de la supermarket(nu le-am facut niciodata eu ,sunt bune cele din comert, si de ce sa nu sprijinim industria locala)
- crema de cremsnit adica obisnuita crema de vanilie(sunt multe tutoriale pe net, unele chiar extraordinare) pe care eu o pregatesc in cantitate dubla;
- cand e gata si s-a racit ,jumatate o pun pe prima foaie de prajitura
- deasupra felii de banana ,ananas din compot,stafide care au stat in ceai cu rom,cateva boabe de afine din afinata;
- cealalta jumatate de crema o amestec cu ceva ness usor dizolvat in lapte si praf de frisca din comert tot cu lapte transformat in crema pt prajituri si asta e crema pe care o pun pe a doua foaie
- deasupra ceva dulceata de cirese amnare,visine din compot si mici ornamente de frisca pastrate de la crema cu frisca;
- e un pic mai complicat dar ne pregatim totusi de Sarbatori
Blog personal - in principal cu fotografii si retete culinare cu imagini, sper eu ,de ajutor micilor gospodine asa cum sunt si eu. Cateodata ceva indrumari -probabil utile; insemnari compuse pentru cei mici,copiii recent aparuti in viata mea : Emil,Dumitru,Serafim, Mihai,Vladimir Andrei, Catalin, Stefan, Victor, Timotei,Radu,Irina,Ana, Monica,Rodica ,Ileana,Octavian,Diana
sâmbătă, 12 decembrie 2015
Cremsnit
Acum pentru ca este sambata si de obicei sambata povestesc despre aventuri de la mine din bucatarie de aceasta data ma voi lauda cu reteta mea de cremnsnit si anume:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu