Astazi am sa scriu cateva randuri despre salatele de primavara si mai ales despre cele cu salata de gradina
Am fost la piata si am cumparat doua feluri de salata :doua capatani de salata de gradina obisnuita si doua capatani de salata cu frunza creata. Cum am de gand sa le fac?
Iata patru variante:
-cu masline ceapa verde si ridichi de luna;
-in loc de ridichi cu ardei capia copt de la borcan- se gaseste la supermarchet asa ardei;
-de data asta cu gogosari in otet;
-sau cu castraveciori murati
Trebuie stiut ca salata se lasa in apa rece macar zece minute intr-o cratita larga sa se aleaga nisipul care ar mai fi pe frunze si apoi se pregateste un castron mare ca sa aiba loc frunzele de salata (care apropo se rup grosier nu se taie) alaturi de ceapa verde ,masline castraveciori ,gogosari sau ardei capia,ulei si otet.
Este un preparat foarte usor de pregatit si merge bine cu cartofii prajiti -prietenii mei acum in post.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu