Deci sa incepem ,mai ales ca am si fotografii:
- ceapa se taie marunt ,marunt si se pune la prajit intr-un tuci obisnuit (ca la tara);
- cand e gata aurie, adaugam vinetele coapte si curatate de coaja;
- amestecam bine si punem si morcovii fierti ,curatati de coaja si dati pe razatoarea cu zimti mari;
- urmeaza ardeii capia copti si fara seminte (se aleg foarte usor daca ii lasam la racit cu sare );
- poza asta nu prea mi-a iesit dar in mod real amestecul are o culoare frumoasa si un gust bun;
- cam asa arata cand e gata ;
- si gata pusa in borcane cu ceva piper,foi de dafin si un strat de ulei deasupra;
- tot ce mai avem de facut este sa punem borcanele la fiert in bain- marie (aveti grija ca borcanele sa nu atinga fundul oalei in care vor fierbe-cateva ramurele si o gramada de foi de ziar le separa frumos);
- cam asta este -mult spor si sa mancam frumos si bine!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu